Anu Lill • 3. juuli kell 18:14
Börsiuudised
Ainult tellijale

Madis Toomsalu konarlik teekond pooliku haridusega praktikandist LHV juhiks

Foto: Raul Mee, fotograaf

LHV juht Madis Toomsalu, kes kahekümnendates jättis pooleli kaks ülikooli, jõudis tänu kaitseväes kaassõdurite poolt näidatud riskifondi ulmelise tootluse graafiku nägemisele äratundmisele, et finantsmaailm on tema kutsumus.

Madis Toomsalu rääkis täna õhtul investeerimisfestivalil, kuidas esimene tunne, et tema töine valdkond võiks tulevikus olla majandusega seotud, oli siis, kui keegi küsis temalt kui noorel poisilt, kelleks ta saada tahab. Nähes ajakirjas klantspilte pankuritest, kes sõitsid Ferraridega, oli Toomsalu kindel: pankuriks. Tol ajal oli tavaks, et kõik läksid õppima majandust ja juurat. Klantsajakirjad näitasid pilte uhket elu elavatest rikastest pankuritest ja nii lasi noormees end kaasa haara rahaga kaasnevast glamuurist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum