Merit Pärnpuu • 11. september 2019 kell 9:23
Erilehed
Ainult tellijale
Teevil on yin ja yang kenasti tasakaalus: kui töö vajab palju mehelikku energiat ja liidriks olemise võimet, siis puhkeaeg ja hobid lasevad kulgeda naiselikus energias.   Foto: Raivo Teeäär

Portree: ainsa naisena meestemaailmas

Fitnessi pisikuga büroojuhil Teevi Paul (37) on seljataga 13 tegusat aastat naisena meeskollektiivi liidrina. Olles kord büroojuhi, kord projektijuhi rollis, hoolitseb ta muude kohustuste hulgas vankumatult ka kõikide dokumentide, lepingute ja e-kirjade keelelise korrektsuse eest, nimetades ennast naljatades eesti keele valvekoeraks ja keelepolitseiks, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmunud erileht Sekretär.

Kõikide töökohustuste vahepeal leiab kadestamisväärt heas vormis naine aega ka hobide jaoks, nagu jõutrenn ja toitumine, kokkamine ning toidufotograafia ja -stilistika. Teevi treeningukogemusi, toitumisnõuandeid ning põnevaid retsepte jälgib Instagramis üle 2000 jälgija.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum