Pärast pikka langusperioodi on Sanoma käive tänavu paranenud. See võib olla positiivne pöördepunkt.  Foto: EPA
investor Toomas • 9. oktoober 2016
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Tänu võrdlemisi tihedale suhtlusele Soome börsiguru Seppo Saarioga olen viimasel ajal hakanud tundma suuremat huvi Helsingi börsi vastu. Hiljuti leidsin lahe tagant aktsia, mis lõi mind ausalt öeldes pahviks.

Minu avastus tuleb sektorist, mis on enam kui kümnendi jooksul olnud üle kogu maailma investorite põlu all. Sektorist, kus palavikuliselt otsitakse innovatsiooni ja testitakse uusi ärimudeleid, kuid kus vaatamata kõigile ponnistustele paistavad hiilgeajad jäädavalt möödas olevat.

Vähe sellest. Ettevõtet, mille aktsia aastase hinnagraafiku nägemise peale pidin peaaegu taburetilt maha kukkuma, ei saada sugugi finantsmeedia ega analüütikute kiidulaul. Vastupidi, pea kõik aktsiat katvad analüütikud soovitavad seda müüa!

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt