investor Toomas • 9. jaanuar 2019 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale
Hoiu-laenu ühistud jäävad investor Toomasele liialt riskantseks.  Foto: Erik Prozes

Hoiu-laenuühistud jätavad mind külmaks

Ühisrahastuse kõige olulisem tunnus on see, et tavalised inimesed tulevad kokku ja panevad oma raha tööle. Sellisest vaatenurgast vaadates on hoiu-laenuühistud justkui ühisrahastuse üks vorm. Tavalised inimesed astuvad ühistu liikmeks ja teenivad koos oma raha pealt tootlust.

Eestis on üha rohkem hoiu-laenuühistuid tegutsema hakanud ja tänaval on nende reklaame rohkem näha. Olen ise märganud tänavatel vanemaealiste suunas hallipäiste kogujate piltidega turundust tegevat Põhja-Eesti hoiu-laenuühistut ning internetiavarustes Eriali hoiu-laenuühistu reklaame. Eriali kohta küsis ka üks minu lugeja, et kas oleks tegemist mõistliku rahapaigutusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum