15. detsember 2016 kell 6:30

Kaardimaksete vastuvõtmine suurendab ettevõtte käivet

Foto: Citadele

Kaardimakseterminali olemasolu võimaldab ettevõttel pakkuda oma teenuseid ja tooteid ka nendele klientidele, kes ei soovi või ei ole harjunud arveldama sularahas. Tänapäeval, kui sularahatehingud jäävad järjest harvemaks ja kaardimaksete arv tõuseb, võib ettevõtja kaotada kaardimakse võimaluse puudumisel väärtuslikke kliente.

Citadele pank pakub ettevõtetele erinevaid kaardimakseterminale, lähtudes ettevõtte vajadusest ja müügikoha iseärasusest. Valikus on makseterminalid, mis sobivad nii püsiva kui ka liikuva müügikohaga ettevõtetele ja füüsilisest isikust ettevõtjatele. Raha kaarditehingutelt jõuab ettevõtja arvelduskontole kiiresti ning ettevõtjal on hea pidev ülevaade kaarditehingutest.Terminale on kahte tüüpi: püsiva internetiühendusega lahendused on mõeldud kindla asukohaga müügikohtadesse, kus arveldamine toimub kassas, ja mobiilsed võrgu kaudu toimivad lahendused sobivad aga nendele kaupmeestele, kellele on oluline liikumisvabadus, näiteks restoranid, kohvikud, taksod, kulleriteenust pakkuvad ettevõtted, laatadel kauplejad jne. Mobiilne makseterminal on väike ja kerge, selle kasutamine on mugav ning terminali aku kestab kuni kolm päeva. Citadele kaardimakseterminalid aktsepteerivad ka viipemakseid. Anna oma ärile võimalus kasvada ning tee seda koos turvalise partneriga!Loe lähemalt: http://www.citadele.ee/ee/corporate/payment-collection/pos/

Hetkel kuum