• Jaga lugu:

  Kaardimaksete vastuvõtmine suurendab ettevõtte käivet

  Foto: Citadele

  Kaardimakseterminali olemasolu võimaldab ettevõttel pakkuda oma teenuseid ja tooteid ka nendele klientidele, kes ei soovi või ei ole harjunud arveldama sularahas. Tänapäeval, kui sularahatehingud jäävad järjest harvemaks ja kaardimaksete arv tõuseb, võib ettevõtja kaotada kaardimakse võimaluse puudumisel väärtuslikke kliente.

  Citadele pank pakub ettevõtetele erinevaid kaardimakseterminale, lähtudes ettevõtte vajadusest ja müügikoha iseärasusest. Valikus on makseterminalid, mis sobivad nii püsiva kui ka liikuva müügikohaga ettevõtetele ja füüsilisest isikust ettevõtjatele. Raha kaarditehingutelt jõuab ettevõtja arvelduskontole kiiresti ning ettevõtjal on hea pidev ülevaade kaarditehingutest.Terminale on kahte tüüpi: püsiva internetiühendusega lahendused on mõeldud kindla asukohaga müügikohtadesse, kus arveldamine toimub kassas, ja mobiilsed võrgu kaudu toimivad lahendused sobivad aga nendele kaupmeestele, kellele on oluline liikumisvabadus, näiteks restoranid, kohvikud, taksod, kulleriteenust pakkuvad ettevõtted, laatadel kauplejad jne. Mobiilne makseterminal on väike ja kerge, selle kasutamine on mugav ning terminali aku kestab kuni kolm päeva. Citadele kaardimakseterminalid aktsepteerivad ka viipemakseid. Anna oma ärile võimalus kasvada ning tee seda koos turvalise partneriga!Loe lähemalt: http://www.citadele.ee/ee/corporate/payment-collection/pos/
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Vähemalt viis head ja paljulubavat investeerimisideed
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.