Artikkel

  Metalliäri kaotas kasumis rohkem kui miljoni

  RGR Metalli juhatuse esimees ja üks omanikest Jelena Masli.Foto: Erik Prozes

  Metallifirma RGR Metall teenis eelmisel aastal 46,7 miljoni eurose käibe juures miljon eurot puhaskasumit.

  Seda on tervenisti poolteist miljonit eurot vähem kui aasta varem - 2017. aastal teeniti 2,5 miljonit eurot kasumit, selgub Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandest.
  Samas suurenes võrreldes aasta varasemaga müügitulu 20%, 38,8 miljonilt eurolt 46,7 miljoni euroni. Peamine sihtturg on Eesti (43,3 miljonit eurot), järgnevad Läti (2,7 miljonit eurot) ning Soome (541 000 eurot).
  Kaupade, toore, materjalide ja teenuste kulud suurenesid aastaga 27%, 34 miljonilt eurolt 43,2 miljoni euroni. Põhivarasse investeeriti ligi 660 000 eurot.
  2019. aastal plaanib ettevõte kasvada müügitulus veel kümnendiku võrra. Ettevõtte töötajate arv kasvas aastaga seitsme võrra, 69ni.

  OÜ RGR Metall põhitegevusalaks on valtsmetallide eksport–import, jae- ja hulgikaubandus. Valtsitud metalli realiseerimine toimub põhiliselt Eestis ning teistes Euroopa Liidu riikides. Ettevõtte kaupade nomenklatuuri kuuluvad armatuurteras, lehtmetall, profiilteras, valtsitud torud ning roostevabateras. Ettevõtte laod asuvad Tallinnas, Tartus, Narvas ja esindused Pärnus ja Lätis.

  Ettevõtte omanikud on Liidia Daniljuk (43,5 protsenti), Jelena Masli (23,8 protsenti), Ljudmilla Tjumetševa (15 protsenti), Inna Daniljuk (10,7 protsenti) ja Jelena Masli ning Alexey Masliy (7 protsendiline ühisosalus). Ettevõtte jaotas dividendiks 850 000 eurot, aasta varem oli vastav summa 800 000 eurot.
  2015. aastal rääkis RGR Metalli üks omanikest Jelena Masli Äripäevale, et metalliäris kasumi teenimine on keeruline, sest metallihinnad on aastatega kas langenud või pigem stabiliseerunud.
 • Hetkel kuum
Ökonomist: ehitusturg ootab riigi taristuprojekte
Ebakindla majanduskeskkonna ja kasvavate intressimäärade olukorras on nii ettevõtted kui ka majapidamised oma investeerimisotsuste tegemisel äraootaval seisukohal, kirjutab Swedbanki ökonomist Marianna Rõbinskaja.
Ebakindla majanduskeskkonna ja kasvavate intressimäärade olukorras on nii ettevõtted kui ka majapidamised oma investeerimisotsuste tegemisel äraootaval seisukohal, kirjutab Swedbanki ökonomist Marianna Rõbinskaja.
Soomlase ostujõud prantsatas 2009. aastasse
Soomlaste reaalne sissetulek on kahanenud 2009. aasta alguse tasemele, taandudes erakordse kiirusega, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soomlaste reaalne sissetulek on kahanenud 2009. aasta alguse tasemele, taandudes erakordse kiirusega, kirjutab Helsingin Sanomat.
Ukraina pani musta nimekirja ettevõtte, mille tooted levivad ka Eesti poelettidel
Ukraina lisas keelatud ettevõtete nimekirja USA toidutööstuse hiiu Mondelezi, mille tuntumad tooted on näiteks Daim, Marabou ja Oreo, vahendab Dagens Industri.
Ukraina lisas keelatud ettevõtete nimekirja USA toidutööstuse hiiu Mondelezi, mille tuntumad tooted on näiteks Daim, Marabou ja Oreo, vahendab Dagens Industri.
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: mõistagi tabas mind raev, kuid härrasmees häält ei tõsta Täiendatud kell 9.53
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Raadiohitid: kui palju kinnisvaraturg veel kukub?
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
Eesti parim juht hankis USAs oma idufirma jaoks teedeehitusäri salainfot
Värskelt Eesti parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston asutaja ja juhatuse esimees Veiko Veskimäe rääkis Pärnu juhtimiskonverentsi laval, et käis 2018. aastal San Franciscos uurimas USA taristuehituse turgu ning võimalusi oma idufirma Infrafly esimese tootega sinna laieneda.
Värskelt Eesti parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston asutaja ja juhatuse esimees Veiko Veskimäe rääkis Pärnu juhtimiskonverentsi laval, et käis 2018. aastal San Franciscos uurimas USA taristuehituse turgu ning võimalusi oma idufirma Infrafly esimese tootega sinna laieneda.
Saksamaa viib Venemaalt ära üle 100 töötaja
Moskva seatud piirangu tõttu viib Saksamaa Venemaalt ära üle saja töötaja, kirjutab Reuters.
Moskva seatud piirangu tõttu viib Saksamaa Venemaalt ära üle saja töötaja, kirjutab Reuters.
Ehitusmaht kukkus enam kui kümnendiku
Eesti ehitusettevõtted ehitasid esimeses kvartalis siin ja välisriikides püsivhindades kokku 11% vähem kui aasta varem samal perioodil, teatas statistikaamet.
Eesti ehitusettevõtted ehitasid esimeses kvartalis siin ja välisriikides püsivhindades kokku 11% vähem kui aasta varem samal perioodil, teatas statistikaamet.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.