• OMX Baltic0,24%269,58
  • OMX Riga0,23%875,91
  • OMX Tallinn−0,11%1 713,16
  • OMX Vilnius0,25%1 053,2
  • S&P 5000,25%6 090,27
  • DOW 30−0,28%44 642,52
  • Nasdaq 0,81%19 859,77
  • FTSE 100−0,49%8 308,61
  • Nikkei 2250,18%39 160,5
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%104,5
  • OMX Baltic0,24%269,58
  • OMX Riga0,23%875,91
  • OMX Tallinn−0,11%1 713,16
  • OMX Vilnius0,25%1 053,2
  • S&P 5000,25%6 090,27
  • DOW 30−0,28%44 642,52
  • Nasdaq 0,81%19 859,77
  • FTSE 100−0,49%8 308,61
  • Nikkei 2250,18%39 160,5
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%104,5
  • 17.11.20, 09:21

Praegu on hea aeg avada uusi restorane

00:00
  • Neeme KorvNeeme Korv
Praegu on hea aeg avada uusi restorane

Tallinnas sulges hiljuti uksed restoran Vinoteek 17, mida on külastanud ka Äripäeva restoranikriitik, ent eelmisel nädalal avati kesklinnas uhiuus Prantsuse stiilis restoran Brasserie 11.

Teisipäevases hommikuprogrammis küsisime peakokk Alo Stammilt, kuidas lõpust sai uus algus? Kui suurt pingutust nõuab uue söögikoha avamine ajal, mil kogu teenindus- ja toitlustussektor on hädas? Millised arengud on üldse restoraniäri köögipoolel nii meil kui mujal? Kas pandeemia toob ka jäävaid muutusi? Sellest rääkisime.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele