• Jaga lugu:

  Börsipäevik: Apple, EfTEN, Tallink ja Ryanair

  New Yorgi börsFoto: EPA

  Börsitoimetuse ajakirjanikud Juhan Lang ja Indrek Mäe võtavad kokku viimase nädala börsiinvestorile olulised sündmused. Saatejuht Aivar Hundimägi.

  Börsipäeviku saates osalesid Indrek Mäe ja Juhan Lang ning rääkisime kuidas Apple’i uute toodete avalikustamine mõjutas ettevõtte aktsiat, meenutasime üheksa aastat tagasi puhkenud finantskriisi ning kommenteerisime hommikuprogrammis olnud Eften Capitali juhi Viljar Arakase väljaütlemisi. Lisaks rääkisime sellest, kas Tallinki aktsia on alahinnatud, nagu arvab Ain Hanschmidt ning miks investor Toomas müüs aasta alguses odavamalt Ryanairi aktsiat, kui eile kallimalt tagasi ostis.
   
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.