29. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Evestus Savisaare korruptsiooniasjast: testib minu piire

Steven-Hristo Evestus (Põhja Ringkonnaprokuratuur)  Foto: Andres Haabu

Edgar Savisaare kriminaalasja taga seisev juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus soovitab muuta seadust, mis aitab kehva tervise tõttu kohtupidamisest pääseda. Lisaks avab Evestus, kui palju on Savisaare kriminaalasja vedamine talle unetuid öid tekitanud.

Peale selle räägib ta saates "Kuum tool", kuidas aitab ettevõtja Teet Järveti altkäemaksu küsimises süüdijäämine erakorruptsiooni avastada. Lisaks avaldab Evestus, kui palju on Savisaare kriminaalasja vedamine talle unetuid öid tekitanud.

Saatejuht on Marge Väikenurm.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt