25. august 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Ardo Hansson: isegi väikesest riigist tulles on võimalik suurt rolli mängida

Eesti Panga president Ardo Hansson.  Foto: Raul Mee

Tööst Euroopa Keskpanga nõukogus, rahapoliitika positiivsetest ja vähempositiivsetest mõjudest, aga ka majandusprognooside koostamise tänamatust tööst ja veel paljust muust jõudsime saates "Äriplaani eri" arutada Eesti Panga pikaajalise presidendi Ardo Hanssoniga, kel Äriplaani konverentsil osalemise kord on tänavu juba kuues.

Räägime kuidas Eesti võiks hakkama saada järgmise majanduskriisiga, kuidas rahaliit on ennast õigustanud ning sellest, millised on suurimad ohud maailmamajanduses. Põgusalt ka sellest, mida ta plaanib teha pärast presidendiameti mahapanekut tuleva aasta suvel.

Saadet juhib Kristjan Pruul.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt