Äripäev • 19. november 2018 kell 11:32

Miks Kesk kaaperdas Reformi idee?

Möödunud nädalal sai Keskerakonna valimisnimekiri täiendust Imre Sooääre ning Andrei Korobeinikuga.  Foto: Liis Treimann

Reformierakonda rünnatakse mitmelt tiivalt – Keskerakond üllatas eelmisel nädalal avalikkust seni Reformierakonnaga seotud maksupoliitiliste lubadustega, Eesti 200 võtab Reformierakonnalt ja sotsidelt hääli ning Jevgeni Ossinovski üritab Reformierakonda panna ränderaamistikus võtma konkreetsemat seisukohta.

Lisaks Reformierakonna kehvale seisule rääkisid Äripäeva ajakirjanikud Eliisa Matsalu, Jaanus Vogelberg ja Aivar Hundimägi saates "Äripäev eetris" möödunud nädalal puhkenud valitsuskriisist, Enefiti ja Nelja Energia ühinemisele kaigaste kodarasse loopimisest ning ümbrikupalkade maksmisest.

Hetkel kuum