Madis Aesma • 30. november 2018 kell 9:27

Tulevikutehnoloogiad ja oleviku palgarähklus

Robootikamess Hannoveris  Foto: Scanpix

Täna algab robootikafestival Robotex. Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis rääkisime Robotexi juhatuse esimehe Sander Ganseniga sellest, milline roll robootikal, tehisintellektil ja muudel sarnastel tehnoloogiatel praegu ja kümne-viieteist aasta pärast Eestis on.

Statistikaameti andmetel oli tänavu kolmandas kvartalis keskmine brutokuupalk 1291 eurot. Krediidiandja Raha24 juhatuse liikme Urmo Kokmanni arvutuste järgi kulub praeguste hindade juures enamik sissetulekust lihtsalt ellujäämiseks. Millised rehkendused selle järelduse taga täpselt on, sellest Kokmanniga rääkisimegi.

Kaspar Allik Äripäeva börsitoimetusest valgustas aga, millistesse ettevõtetesse tasuks tuleval aastal investeerida.

Saadet vedasid Liis Amor ja Madis Aesma.

Hetkel kuum