• Jaga lugu:

  Töötajate jõusaal ja barista ehk kuidas hoiavad ettevõtted inimesi

  Kaasaegne, mugav ja ilus büroo on üha enam argument, mille järgi inimene töökohta valib. Tööandjad mõtlevad välja võimalusi, kuidas inimesi tööle värvata ja tema tööaega meeldivaks muuta, rääkisid saatekülalised Äripäeva raadio „Kinnisvaratunni“ saates.

  Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Aira Veelmaa ja rahvusvahelise kommunikatsioonitehnoloogiaettevõtte Twilio Euroopa kontorite haldusjuht Ann KõljalgFoto: Kinnisvarauudised
  „Kinnisvaratunni" saates olid külas Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Aira Veelmaa ja rahvusvahelise kommunikatsioonitehnoloogiaettevõtte Twilio Euroopa kontorite haldusjuht Ann Kõljalg.
  Twilio Euroopa kontorite haldusjuht Ann Kõljalg on viimase poole aasta jooksul uusi büroopindu otsinud nii Eesti kontorile kui ka korraldanud mitme Twilio Euroopa kontori kolimist. Eesti eripärana tõi ta välja pikad rendilepingud. „Eestis on vähe pakkuda service office teenust, kus omanik pakub nii pinna kui täisteenuse. Rendid ruumid ja seal on kõik olemas. On selliseid kohti, kus tehakse enne sissekolimist kõik sinu ettevõttele sobivaks – brändingu disainid, potililled, sobiv ruumikujundus,“ rääkis Kõljalg.
  Kontoritrendidest rääkides tõi Aira Veelmaa esile, et avatud büroo pole enam populaarne, eelistatakse nii-öelda osaliselt avatud ruumi, kus töötajatel on parem oma tegevusse süveneda. „Kindlasti on trendiks saanud nii-öelda pehmed väärtused, mida tööandjad pakuvad, et tööl oleks tore olla. Näiteks ühised õhtusöögid: tean ettevõtteid, kes tellisid oma büroosse suure ja hästivarustatud köögi, kus toimuvad töötajate kooskokkamised."
  Saadet juhtis Kristi Kool
  Saadet toetab Uus Maa Kinnisvarabüroo
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.