Priit Pokk • 2. juuli kell 8:13
Saated
Ainult tellijale

Sõõrumaa kinnisvarafirma uus juht: ilus elu on keeruline

Aavo Kokk rääkis tänases hommikuprogrammis, et lahkus nõustamisfirmast Catellast seetõttu, et oli juba piisavalt pikalt seal tegutsetud ning töö muutus liiga mugavaks. Catellas töötas Kokk 12 aastat.  Foto: Raul Mee

„Minu eluvaade on hästi lihtne: kui ma näen probleemi ja tean, mis on lahendus, nii et kõik taandub ainult ärategemisele, siis ma muutun rahutuks. Ma arvan, et siis tuleb järgmisena kiiresti vananemine,“ lausus Urmas Sõõrumaa kinnisvaraäri US Real Estate uus juht Aavo Kokk Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Kokk märkis, et Sõõrumaa firmal on käsil mitu delikaatset projekti eesotsas Patarei merekindlusega, mille uueksloomisel on linnakodanikel õigus sõna sekka öelda. Tema jaoks on sellised proovikivid köitvad ning talle meeldib, kui probleemi nähes pole ette teada lahendus, vaid see tuleb üles leida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum