Rivo Sarapik • 9. september kell 12:55
Saated
Ainult tellijale

Tipptegija näeb sügist optimistlikult ja pöörab kriisi enda kasuks

Äripäeva Raadio värske saate "Äripäeva fookuses" tähelepanu all on Eesti juhtide plaanid järgmisteks kuudeks ja aastaks. Räägime Pärnu Juhtimiskonverentsil salvestatud vestlustes nii juhtide isiklikest teemadest juhtidena kui nende ettevõtete-valdkondade ees seisvatest väljakutsetest ning võimalustest.   Foto: Raul Mee

Värskes saates "Äripäeva fookuses" on tähelepanu all Eesti juhtide plaanid järgmisteks kuudeks ja aastaks.

Juttu tuleb sellest, kuidas keeruline kevad on aidanud Mooncascade'il teha aastate parimat tulemust ja miks vaade sügisesse on optimistlik, kuidas tihedamas konkurentsis edukam olla ja millised firmad kriisist võidavad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum