• Jaga lugu:

  G4Si uudne lahendus võib leevendada COVID-19 teist lainet

  „G4S tegutseb täna eelkõige selle nimel, et meie kõikide turvalisus oleks tagatud nii eriolukorras kui ka eriolukorra järgselt. Just seepärast pakume täiesti uut turvateenust, mille vajalikkuse peale enamik meist aasta 2019 lõpus veel mõeldagi ei osanud“ kommenteerib Priit Orasson

  Foto: G4S EESTI AS
  Teenust, mille vajalikkuse peale enamik meist aasta 2019 lõpus veel mõeldagi ei osanud.
  Kuidas kaitsta kollektiivi ja kliente? Mida teha, et välistada viiruse jõudmine ettevõtte ruumidesse ka pärast eriolukorda? Kindlasti on need küsimused vaevanud ettevõtete juhte, tööohutus- ja personalispetsialiste, samuti neid, kes peavad vastama klientide küsimusele: kuidas on minu ohutus teie ettevõttes hoitud?
  Lahendus on mõeldud eelkõige pindadele, kus töötab või mida külastab suur hulk inimesi. Seda saab kasutada nii tehastes, büroohoonetes kui ka kaubandusettevõtetes. Samuti haiglates ja hooldekodudes. Miks mitte kaaluda selle kasutamist kinodes, teatrites ning teistes kultuuri- ja meelelahutusasutustes. Piisab sellest, kui ruumi kasutab pikaajaliselt suurem hulk inimesi ning kui tegu on suletud ruumiga.
  Kuigi palavikku on võimalik mõõta ka käsitsi, on see suure hulga inimeste puhul ajakulukas ja mõne jaoks ka piinlikkust tekitav. Tihti pole see ka võimalik, sest kõigi tehasesse või kontorisse sisenejate käsitsi temperatuuri mõõtmine võtaks lihtsalt väga palju aega ja tööjõudu. G4S lahendus on diskreetne ja vaevu märgatav ning ei tekita klientides või töötajates ebamugavust.
  Kas palaviku mõõtmine vähendab riske?
  Viirushaiguse üks tunnuseid on palavik. Kuigi see ei ole ainus sümptom ja kõigil nakatunutel ei ole palavikku, on see üks peamiseid sümptomeid, mille järgi viirusekandjat ära tunda.
  Foto: G4S EESTI AS
  Automaatne temperatuuri mõõtmine ei garanteeri kõigi viirusekandjate avastamist, kuid annab lisakindluse kliendile ja kõigile töötajatele või külastajatele, keda kontrollitakse. See minimeerib võimaluse, et nakatunud inimene puutuks kokku suure hulga teistega, keda ta potentsiaalselt nakatada võib.
  Kõrgenenud kehatemperatuuri avastamisel saab diskreetselt inimese kõrvale suunata ja vajadusel teha lisakontrolli või inimese koju suunata. Ettevõttel on võimalus selline süsteem täielikult oma turvaprotsessi integreerida nii, et näiteks läbipääsuväravad või turnikee kõrgenenud kehatemperatuuri tuvastamise korral ei avane ja inimene ruumidesse siseneda ei saa.
  Milliseid lahendusi G4S pakub?
  G4S pakub kahte palaviku tuvastamise integreeritud lahendust.
  Täisintegreeritud lahenduse tähendab, et termokaamerad on täielikult ühendatud turvasüsteemiga.
  Ajutine palaviku tuvastamise lahendust tähendab, et termokaamera süsteemi ei ühendata olemasoleva süsteemiga, vaid see paigaldatakse kiirelt ja ilma liigse sekkumiseta statiivile. Nii ei sekkuta ehitise või IT-taristu töösse.
  Kui soovite rohkem infot, kuidas G4S lahendus sobib teile või kuidas te sellest kõige rohkem võita saate, siis on võimalik registreerida end veebiseminarile kui ka esitada päring otse G4S kodulehel.
  Veebiseminarile „Kõik kraadivad“ saab registreerida SIIN
  Täpsemat infot G4Si palaviku tuvastamise integreeritud lahenduse kohta saad SIIT
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.