Maarit Eerme • 9. oktoober 2018 kell 11:50
TOP
Ainult tellijale

Jaekaubanduse TOP: võitjal on suured plaanid

Täna tunnustas Äripäev edukamaid jaekaubandusettevõtteid. Fotol vasakult Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma, Sportland International Groupi omanikud Are Altraja ja Anti Kalle ning Auto 100 turundusjuht Lemmo Tigane.  Foto: Urmas Kamdron

Äripäeva koostatud edukaimate jaekaubandusettevõtete TOPi võitis rõivakaupmees Põldma Kaubanduse AS.

Põldma Kaubanduse käive kasvas eelmisel aastal isegi rohkem kui oli eesmärgiks seatud, kuid selle aasta suve viimastel kuudel saabus langus. Ettevõtte juht ja omanik Heinar Põldma loodab, et põhjus peitus heas ilmas. "Me 100% ei tea, kas viimaste kuude käibelangus pidurdub ning käive jääb samale tasemele, mis ta oli eelmisel aastal. Kui see on trend, mis jätkub, siis tuleb meil hakata kulude kokkuhoiuga tegelema," nentis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum