• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valu ja vaev

  Üritamata süüvida nimetatud hagi detailidesse võib siiski väita, et kohtuasja lahenemisel hageja kasuks võib sellest saada esimesi pääsukesi omalaadsete seas.
  Ühe erialast tsiviilvastutuskindlustust pakkuva kindlustusseltsi juhi sõnul on nende toote vastu seni huvi tundnud ainult notarid ja nemadki vaid sellepärast, et see on neile kohustuslik.
  Ülejäänud riskigruppidesse kuuluvate elukutsete esindajad, kaasa arvatud arstid, kehitavad kindlustusagentide pakkumuse peale vaid õlgu, väites et ei tunneta tööl tekkiva kahju hüvitamise ohtu. Õlakehitamine lõpeb aga ilmselt niipea, kui Eesti kohtusüsteem on teinud kasvõi paar otsust, mis mõistavad asjasse segatud süüdlastelt välja kümneid tuhandeid kuni miljoneid kroone.
  Kahjuks aga puuduvad Eesti kohtusüsteemis tänini sellelaadsed pretsedendid. Samuti nagu selles, puudub ka mujal maailmas laialt levinud termin nagu «valu ja vaev». Sest kuigi praegu võib inimene juba nõuda, et talle tagastataks näiteks hambaarstile makstud proteesiraha ebarahuldava töö eest, on tal väga raske nõuda raha raisatud aja, vaimse pinge ja muu taolise eest. Seni kuni Eesti kohtusüsteem areneb, ei jää meil muud üle kui kadedust tunda, kuidas üle suure lombi nõutakse McDonald'silt välja miljoneid kroone kliendile sülle kallatud kuuma kohvi eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.