18. juuli 1996 kell 22:00

Parem minek on Rakvere lihakombinaadil

«Tõenäoliselt sarnaneb seekordne aktsiate avalik müük eelmisele, kus üks aktsia on teistest silmanähtavalt üle ning teiste vastu on huvi väiksem,» ütles Hoiupanga Aktivajuhtimise ASi tegevdirektor Kristjan Hänni.

Suurtel investoritel seekordse avaliku müügi vastu kõigi eelduste kohaselt huvi pole, kuna müügile tulevate aktsiate hulk on väike, lausus Margus Uudam HF Arenduse ASist. Rakvere lihakombinaadi aktsiate puhul on huvi tõenäoliselt kõige suurem, kuid väike emissioonimaht tekitab kahtluse järelturu tekke suhtes, lisas ta.

Cresco Väärtpaberite ASi tegevdirektori Sulev Raigi arvates võib lisaks Rakvere lihakombinaadile huvipakkuvaks kujuneda ka Tootsi Turvas.

Kristjan Hänni arvates on seekord huvi suurem ka teiste ettevõtete aktsiate vastu ja neid ei müüda nii odavalt kui varasematel kordadel.

Rakvere metsamajandi, Tamsalu EPT, Esteli ja Tootsi Turba aktsiate vastu tunnevad huvi peamiselt ettevõtete tuumikinvestorid ja töötajad, lausus Uudam. Aktsiate hinda polnud väärtpaberispetsialistid nõus prognoosima.

Hetkel kuum