• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rubla kurss tõusis

  Dollari kurss ei muutunud eile oluliselt -- 11,83 krooni, nii nagu päev varem. Vägagi järsu langusega alustas eile USA turgudel Dow Jones -- umbes tunniga miinus 0,83% 5666 punktini. Head SKT näitajad odavdasid võlakirju ja ühtlasi börsi.
  Soome mark eile peamiselt tugevnes, alustades hommikul 2,635 krooni juurest ja lõpetades õhtul 2,646 krooniga. Rootsi kroon, mis hommikul märgatavalt nõrgenes, hakkas pärastlõunal taas tugevnema ja jõudis 1,788 kroonini. Mõlemad valuutad ei lahkunud siiski harjumuspärasest vahemikust. Helsingi börs tugevnes kohe hommikul 0,5% võrra 2147 punktini ja jäi terveks päevaks samale tasemele. Hansapanga aktsia kallines 10 penni võrra 34,60 margani (91,55 kroonini), tehinguid oli 1000 aktsiaga. Ühispanga aktsia kurss ei muutunud, 8,85 marka ehk 23,42 krooni, tehingute maht oli 5500 aktsiat.
  Üle pika aja rubla kurss tõusis. Moskva oksjon fikseeris kursiks 5354 RUR/USD, s.t rubla tugevnes kaheksa punkti. Tänane ametlik kurss on 5348 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.