• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soomes võib alati usaldada Sokose hotelle

  Helsingis hotelli valides peaks ärireisija vähem usaldama traditsioonilist tärnide klassifikatsiooni, kuna viimasest hindamisest on möödunud hulk aastaid. Nii peaks Estraveli andmeil olema Helsingis vaid kuni viis viietärnihotelli, ülejäänud vastavad tegelikkuses nelja tärni nõuetele.
  Soliidse hotelli leidmisel tuleks meeles pidada, et väga hea hotell letihinnale suurt soodustust ei anna ning alla 500 marka maksev nelja- või viietärnihotell ei pruugi vastata oodatud tasemele.
  Äriklient võib alati loota rahvusvaheliselt tunnustatud hotellikettide esindajaile. Lisaks neile on Soomes usaldusväärne ka näiteks Sokose hotellikett. Soodustariifide näitena saab Estraveli kaudu broneerides hinnaalandust Intercontinentali üheses toas 620 marka, kaheses toas 510 marka. Klaus Kurkis võib saada ühese toa 418 marka odavamalt, kahese toa 534 marka odavamalt. Merihotellis on hinnasoodustus vastavalt 165 marka ja 120 marka.
  Soomes kuulub Hostelling Internationali ketti 150 noortehotelli, millest kuus asub Helsingis. Üheteistkümnes hostelis on koguni suitsusaun, ülejäänutes kindlasti tavaline saun, mis mujal maailmas on hostelite puhul haruldane.
  Sõltuvalt asukohast maksab öö noortehotellis 45--150 marka, vahel tuleb linade eest maksta lisaks 25 marka.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.