12. mai 1997 kell 22:00

Perepaketid

Kuna reisimine on enamalt perekeskne puhkamise viis, tasub kindlustusseltsidest küsida reisikindlustuse soodustusi peredele.

Loomulikult on reisikindlustuse tariif madalam lastele, 10--12aastastele lastele enamasti suuremad soodustused, kuni 18aastastele väiksemad.

Mõnikord polegi alla 12aastastele eraldi reisikindlustust, vaid nende ravikulud kaetakse lapsevanema reisikindlustuspoliisiga.

See variant tundub esmapilgul soodsamana kui lastele reisikindlustuse ostmine, kuid õnnetuse korral peab kindlustuskaitsest jätkuma mitmele: üle kokku lepitud hüvituspiiri kindlustusselts arveid ei tasu, olgu kannatanuid üks või mitu.

Näide tabelis: ema, isa ja kaks last (17- ja 10aastane) sõidavad nädalaks Prantsusmaale. Reisikindlustus (kõigile eraldi) hõlmab ravikulud hüvituspiiriga 80 000 krooni, lisaks reisi ärajäämise/katkemise kindlustuse 20 000 krooni ja õnnetusjuhtumikindlustuse 30 000 krooni.

Hetkel kuum