• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  RTS-indeks käis üle 500 punkti piiri

  Põhjanaabrite börsibuum on Riia börsi seni veel puutumata jätnud. Börsikäibed on peaaegu olematud (esmaspäeval 44 000 ja eile 84 000 latti). Aktsiate hinnad näitasid siiski kerget tõusutendentsi -- Saulese indeks tõusis esmaspäeval 0,52% 141,46 punktini. Eile oli tõus veidi väiksem. Suurima käibega (54 600 latti) oli Unibanka, hind jäi siiski muutumatult 3,34 latile. Maaklerite sõnul ei ole aktsiaturul erilist elavnemist oodata enne kuu lõpul avaldatavaid ettevõtete majandustulemusi, sest investoritele on momendil võlakirjad ja erastamisväärtpaberid tunduvalt atraktiivsemad.
  Vilniuse börsi käive tõusis eile esmaspäevaselt 247 000 litilt üle miljoni. Aktsiate hinnad keskmiselt siiski langesid veidi -- LITINA indeks langes esmaspäeval 0,06 punkti 1875,84ni. Päeva tegija oli Hermise pank oma peaaegu 5% tõusu ja poole miljoni litise käibega.
  Möödunud nädalal alanud tormiline Venemaa tarbimissüsteemi aktsiate hindade tõus kulmineerus esmaspäeval, mil RTS-indeks tõusis üle 500 punkti ja lõpetas päeva 504,55 punktiga. Eile võtsid välisinvestorid välja kasumi ning indeks langes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
El-Erian: Föderaalreserv peaks inflatsiooni tõttu kohe kurssi muutma
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.