• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uued võimalused sisemiste aknaäärte viimistlemisel

  pikkus:- maks 6000 mm
  laius:- 100--600 mm
  hind:- alates 122 kr/m
  Saksa firma Werzalit aknalauaprofiilid on valmistatud pressitud puitplaadist ja on kindlalt kaitstud niiskuse eest. Aknalaudade tootjagarantii on 15 aastat.
  Tootjagarantii kehtib ka ehitusniiskuse kohta. Kogu aknalauaprofiili ümbritseb fooliumkaitse, pealt on nad kaetud kuumus-, kriipimis- ja raskuskindla laminaatkattega. Werzalit-aknalaua pinda ei suuda kahjustada ka olmevedelikud ega sinna unustatud põlev sigaret. Värvitoonidest on saadaval valge, helehall, helebeez, kvarts, valge marmor, hele marmor travertiin ja juura, samuti on esindatud puiduimitatsioonid: kask, hele tamm, tume tamm, mahagon ja pöök.
  Seitsme erineva kuju ja võimalusega aknalauaprofiilid (ka tööpinnad) annavad mitmekülgseid võimalusi kodude ja kontorite sisemiste aknaäärte viimistlemisel. Peale tüüpilise, madala ninaga aknalauaprofiilide täiendavad kollektsiooni ka üleminekutega profiilid, mis erinevate ninapikkustega võimaldavad ka elektri- või arvutivõrgupistikuid stiilselt paigaldada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.