5. august 1997 kell 22:00

Uued võimalused sisemiste aknaäärte viimistlemisel

pikkus:- maks 6000 mm

laius:- 100--600 mm

hind:- alates 122 kr/m

Saksa firma Werzalit aknalauaprofiilid on valmistatud pressitud puitplaadist ja on kindlalt kaitstud niiskuse eest. Aknalaudade tootjagarantii on 15 aastat.

Tootjagarantii kehtib ka ehitusniiskuse kohta. Kogu aknalauaprofiili ümbritseb fooliumkaitse, pealt on nad kaetud kuumus-, kriipimis- ja raskuskindla laminaatkattega. Werzalit-aknalaua pinda ei suuda kahjustada ka olmevedelikud ega sinna unustatud põlev sigaret. Värvitoonidest on saadaval valge, helehall, helebeez, kvarts, valge marmor, hele marmor travertiin ja juura, samuti on esindatud puiduimitatsioonid: kask, hele tamm, tume tamm, mahagon ja pöök.

Seitsme erineva kuju ja võimalusega aknalauaprofiilid (ka tööpinnad) annavad mitmekülgseid võimalusi kodude ja kontorite sisemiste aknaäärte viimistlemisel. Peale tüüpilise, madala ninaga aknalauaprofiilide täiendavad kollektsiooni ka üleminekutega profiilid, mis erinevate ninapikkustega võimaldavad ka elektri- või arvutivõrgupistikuid stiilselt paigaldada.

Hetkel kuum