• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksimarketil valmis teine kaubakeskus

  Maksimarketi juhataja Tiit Reha ütles, et kaubanduskeskuses on kasutatavat pinda 3300 ruutmeetrit. Tema sõnul võib uue kaubanduskeskuse kuukäibeks kujuneda ligi 20 miljonit krooni. Praegu töötab Lasnamäe Maksimarketis 120 inimest.
  Võimalikku külastajate arvu ei osanud Reha esialgu prognoosida.
  Kaubasortiment on sama, mis Maksimarket-1s, kinnitas Reha. «Seal on tööstus-, toidu- ja garderoobikaup,» täpsustas ta.
  ETK Majade juhataja Andres Tint ütles, et kaubanduskeskuse hoonekarbi ostis ETK Majad Tallinna klaverivabrikult. Tema sõnul oli selle soetamismaksumus miljoneid kroone.
  «Seal oli klaverivabriku territoorium kunagi alustatud, kuid lõpetamata karbiga, kuhu pidanuks tootmishoone tekkima,» rääkis ta.
  Kaubandushoone ehitas AS Koger & Sumberg, hoone ehitusmaksumus oli 28 miljonit krooni. Tindi ütlusel võib hoone viimistlemisel veel kallineda.
  Maksimarketi teisele korrusele rendib ETK Majad teenindusettevõtetele pindasid. Rendilepingud on vormistamisel, selgitas Tint. Ta nentis, et teise korruse avamine on takerdunud, kuna oli mõningaid ehituslikke probleeme ja rentnikud on teinud oma otsuse suhteliselt hiljaaegu.
  Tiit Reha ütles, et Maksimarketi tüüpi selvehalle on ETK Kaubandusel veelgi tulemas, kuid ta ei soovinud plaane täpsustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.