• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksimarketil valmis teine kaubakeskus

  Maksimarketi juhataja Tiit Reha ütles, et kaubanduskeskuses on kasutatavat pinda 3300 ruutmeetrit. Tema sõnul võib uue kaubanduskeskuse kuukäibeks kujuneda ligi 20 miljonit krooni. Praegu töötab Lasnamäe Maksimarketis 120 inimest.
  Võimalikku külastajate arvu ei osanud Reha esialgu prognoosida.
  Kaubasortiment on sama, mis Maksimarket-1s, kinnitas Reha. «Seal on tööstus-, toidu- ja garderoobikaup,» täpsustas ta.
  ETK Majade juhataja Andres Tint ütles, et kaubanduskeskuse hoonekarbi ostis ETK Majad Tallinna klaverivabrikult. Tema sõnul oli selle soetamismaksumus miljoneid kroone.
  «Seal oli klaverivabriku territoorium kunagi alustatud, kuid lõpetamata karbiga, kuhu pidanuks tootmishoone tekkima,» rääkis ta.
  Kaubandushoone ehitas AS Koger & Sumberg, hoone ehitusmaksumus oli 28 miljonit krooni. Tindi ütlusel võib hoone viimistlemisel veel kallineda.
  Maksimarketi teisele korrusele rendib ETK Majad teenindusettevõtetele pindasid. Rendilepingud on vormistamisel, selgitas Tint. Ta nentis, et teise korruse avamine on takerdunud, kuna oli mõningaid ehituslikke probleeme ja rentnikud on teinud oma otsuse suhteliselt hiljaaegu.
  Tiit Reha ütles, et Maksimarketi tüüpi selvehalle on ETK Kaubandusel veelgi tulemas, kuid ta ei soovinud plaane täpsustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.