• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Linnavalitsus määrab endale palgatõusu

  Eenmaa sõnul saavutatakse palgatõus ametnikele makstavate lisatasude vähendamise arvel. Eelnõu kohaselt ei maksta tulevikus enam lisatasusid linnapeale, abilinnapeadele ning linnasekretärile.
  Eenmaa ütles, et saadav palk peab vastama tehtud tööle ja vastutusele. «Jään seisukoha juurde, et hea spetsialist võib linnapeast rohkem teenida,» lausus Eenmaa.
  Tallinna linnasekretäri Toomas Sepa sõnul lahkub igal aastal linnavalitsusest häid spetsialiste. «Tänaselgi istungil eraldati 29 800 krooni Pirita linnaosale hüvitise maksmiseks, sest töölt lahkus linnaosa haldussekretär,» ütles Sepp.
  Häid juriste, infotehnolooge ja spetsialiste peaks palgaga kinni hoidma, leidis Sepp.
  Ivi Eenmaa sõnul vähendatakse tulevikus linnavalitsuses nende ametite palgafondi, kes ei saa oma tööga hakkama. «Eks ametkonnasiseselt siis otsustatakse, kes tuleb lahti lasta või kellele palka juurde maksta,» ütles linnapea.
  Linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Rein Voogi sõnul ei tohiks Tallinna linnapea vähem palka saada kui Narva linnapea ning palgatõus ei kujuta endast midagi halba, kui palgafond seetõttu ei suurene.
  Kuna iga rahaga seotud küsimus tekitab volikogus vaidlusi, ei ole kindel, kas linnavalitsuse kavandatud palgatõus läbi läheb, lisas Voog.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.