• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Büroo ja mööblisalong koos

  Asukoht:- Tallinn Roopa 7
  Tellija:- AS Vipex
  Ehitaja:- AS Feer
  Sisekujundaja:- Tairo Pärnamets, ARS-Interjöörprojekti OÜ
  Valgustid:- Glamox
  Mööbel:- LAS-Mobili, Area Ufficio
  Põrandakate:- Kaindell laminaatparkett, plaat Taurus
  Üldpind:- 110 m²
  Maksumus:- sisustus 110 000 krooni
  - Napilt kuu aega tagasi avas Itaalia suurima mööblitootja LAS-Mobili maaletooja AS Vipex oma uue esinduse, mis sisseastumisel jätab maitsekalt lihtsa, kuid seninähtud mööblisalongidega võrreldes tühja ja avara mulje. Nimelt pole VIP-Mööbli salongis kusagil näha väikesele pinnale kuhjatud valmistooteid ja lisaks jätab salong tervikuna rohkem büroo kui mööblipoe mulje.
  VIP-Mööbli projektijuht Vallo Põldma selgitas, et kuna firma müüb hulgi ainult ühe mööblitootja ja toolivalmistaja toodangut, siis uue büroo kujundamisel ja sisustamisel soovitigi kasutada Vipexi müügiartikleid. «Mööblit, mida kasutavad bürootöötajad, võib vaadelda samas kui kauba väljapanekut,» lisas VIP-Mööbli müügijuht Andre Veemaa.
  Büroos kasutatakse umbes 20 LAS-Mobili mööblimudelit ja iga töökoha juures erinevat tooli, alates pehme mööbli komplektist puhkenurgas, lõpetades soliidsete juhitoolidega.
  Erinevad mööblilahendused ei muuda pilti kirjuks, sest kasutatud Itaalia mööblil on vaatamata eriotstarbelisusele selged ja sarnased stiilitunnused.
  Sisearhitekt Tairo Pärnamets selgitas, et selles büroos prooviti saavutada lihtsate vahenditega töökeskkond, mis oleks ühtlasi ka näidiste salong. Taotluslikult kasutati viimistluses erksamat kollast ja rohelist värvi, mis sobivad hästi kokku mööbli üldtonaalsusega. «Kuna mööblisalongi peaeesmärk on edukalt müüa, siis lähtusin sisustamisel messiboksi kujundamise loogikast, et väljapanekut aitab juurdekutsuvalt esile tõsta erksates toonides taust,» selgitas Tairo Pärnamets sisekujunduse lähtekohti.
  Kõige suurem järeleandmine tehti sisekujundaja sõnul valgustuse osas, mis esialgselt pidi tulema palju efektsem ja aidanuks väljapanekut veelgi rohkem esile tõsta. «Paraku pidas tellija sellist lahendust liiga kalliks,»möönis Pärnamets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.