• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Büroo ja mööblisalong koos

  Asukoht:- Tallinn Roopa 7
  Tellija:- AS Vipex
  Ehitaja:- AS Feer
  Sisekujundaja:- Tairo Pärnamets, ARS-Interjöörprojekti OÜ
  Valgustid:- Glamox
  Mööbel:- LAS-Mobili, Area Ufficio
  Põrandakate:- Kaindell laminaatparkett, plaat Taurus
  Üldpind:- 110 m²
  Maksumus:- sisustus 110 000 krooni
  - Napilt kuu aega tagasi avas Itaalia suurima mööblitootja LAS-Mobili maaletooja AS Vipex oma uue esinduse, mis sisseastumisel jätab maitsekalt lihtsa, kuid seninähtud mööblisalongidega võrreldes tühja ja avara mulje. Nimelt pole VIP-Mööbli salongis kusagil näha väikesele pinnale kuhjatud valmistooteid ja lisaks jätab salong tervikuna rohkem büroo kui mööblipoe mulje.
  VIP-Mööbli projektijuht Vallo Põldma selgitas, et kuna firma müüb hulgi ainult ühe mööblitootja ja toolivalmistaja toodangut, siis uue büroo kujundamisel ja sisustamisel soovitigi kasutada Vipexi müügiartikleid. «Mööblit, mida kasutavad bürootöötajad, võib vaadelda samas kui kauba väljapanekut,» lisas VIP-Mööbli müügijuht Andre Veemaa.
  Büroos kasutatakse umbes 20 LAS-Mobili mööblimudelit ja iga töökoha juures erinevat tooli, alates pehme mööbli komplektist puhkenurgas, lõpetades soliidsete juhitoolidega.
  Erinevad mööblilahendused ei muuda pilti kirjuks, sest kasutatud Itaalia mööblil on vaatamata eriotstarbelisusele selged ja sarnased stiilitunnused.
  Sisearhitekt Tairo Pärnamets selgitas, et selles büroos prooviti saavutada lihtsate vahenditega töökeskkond, mis oleks ühtlasi ka näidiste salong. Taotluslikult kasutati viimistluses erksamat kollast ja rohelist värvi, mis sobivad hästi kokku mööbli üldtonaalsusega. «Kuna mööblisalongi peaeesmärk on edukalt müüa, siis lähtusin sisustamisel messiboksi kujundamise loogikast, et väljapanekut aitab juurdekutsuvalt esile tõsta erksates toonides taust,» selgitas Tairo Pärnamets sisekujunduse lähtekohti.
  Kõige suurem järeleandmine tehti sisekujundaja sõnul valgustuse osas, mis esialgselt pidi tulema palju efektsem ja aidanuks väljapanekut veelgi rohkem esile tõsta. «Paraku pidas tellija sellist lahendust liiga kalliks,»möönis Pärnamets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.