• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laevaremonditehas dividende ei maksa

  Balti laevaremonditehase juhatuse esimees Fjodor Berman ütles, et kuigi ettevõte teenis eelmisel aastal korraliku kasumi, kantakse kasum reservidesse või investeeritakse ettevõtte arendamisse.
  »Muidugi oleks hea dividende maksta, aga investeerida on ka vaja,» sõnas Berman. «Loodan, et aktsionärid mõistavad seda käiku ja saavad aru, et kui me ei investeeriks, poleks me nii edukad kui praegu.»
  Balti laevaremonditehasel on 400 aktsionäri, ettevõtte aktsiate kontrollpakk kuulub neljale juhatuse liikmele. «Juhatuse liikmetega oleme need küsimused selgeks rääkinud,» sõnas Berman.
  Sellel aastal kavatseb Balti laevaremonditehas investeerida ettevõtte arengusse umbes 100 mln krooni. Kui Balti laevaremonditehase ja ASi Talinvest Suprema konsortsium võidab Leedu laevaremonditehase erastamiskonkursi, suureneb oluliselt ka ettevõtte investeeringute maht.
  Balti Laevaremonditehase AS maksis oma aktsionäridele viimati dividende 1992. aastal.
  Laevaremonditehase eelmise aasta käive oli 601,5 mln krooni. Selleks aastaks prognoosib ettevõte 700 mln kroonist käivet ja 80 mln kroonist puhaskasumit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.