• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Majapidamispaber Kehra paberivabrikust

  President Lennart Meri meenutas Horizon Pulp & Paperi uue tsehhi avamisel Kehra paberivabriku valmimist 60 aastat tagasi, kui seda käis avamas president Konstantin Päts.
  «Kehra paberivabrik oli tol ajal väga moodne ja kauni arhitektuuriga tööstusehitis,» ütles Meri. Ta avaldas heameelt, et Horizon Pulp & Paperi omanik Tolaram Group on selle taas uueks loonud.
  Tolaram Groupile kuuluva Horizon Pulp & Paperi direktor Avinash Taneja ütles, et tsehhi avamise näol on tegemist Horizoni tegevuse mitmekesistamise esimese etapiga.
  Koostöös rahvusvahelise finantskorporatsiooniga IFC investeeriti tsehhi 30 miljonit krooni ning selle aastane tootmisvõimsus on 5000 tonni, mis võimaldab Taneja sõnul teise aasta lõpuks jõuda 85 miljoni kroonise käibeni. Viiendaks aastaks kavandatakse tootmisvõimsusega jõuda 13 000 tonnini.
  Selle aasta märtsis proovitöötlemist alustanud tsehh annab tööd 15 inimesele. Praegu toodetakse tualettpaberit Daisy kaubamärgi all. Eri turusegmentide jaoks valmistatakse mõnevõrra erinevat toote versiooni. Taneja rääkis, et toodangut müüakse peamiselt Balti riikides ja Ukrainas, osaliselt on paberit saadetud ka Soome.
  Aaastaks 2001 kavatseb Horizon paigaldada ka paberi valmistamise seadmed, mis võimaldavad kogu tootmisprotsessi kohapeal teostada, rääkis Taneja.
  Horizoni 1998. aasta käibeprognoos on 400 miljonit krooni, mis tähendab mullusega võrreldes 56% kasvu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.