• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansatee loobus autokatamaraanist

  AS Hansatee tühistas lepingu Rootsi operaatorfirmaga Jetson Coastlink AB, sest juunis valmima pidanud autokatamaraan ei ole seni Singapuri tehasest väljunud.
  250 miljonit krooni maksev autokatamaraan pidi veebruaris sõlmitud lepingu järgi üle antama 1. juunil, aga tähtaega on kaks korda pikendatud, teatas Hansatee avalike suhete konsultant Malle Aleksius.
  Esmalt pikendas Jetson Coastlink katamaraani üleandmistähtaega juuni lõpuni ja viimaks 20. juulini, misjärel Hansatee laeva prahtimislepingu katkestas. Sügistormideks pole katamaraani enam mõtet liinile seiklema tuua,» märkis Aleksius.
  Aleksiuse kinnitusel on Svenska Handelsbanken tagastanud Hansateele ka garantii kümnele protsendile laeva prahtimislepingu summast. Hansatee plaanis kiirlaeva liinile tuua enne jaanipäeva, et hommikul Tallinnast väljuva reisiga ka lennureisijaid meelitada. Kaks nädalat tagasi tõi sarnase autokatamaraani Tallinna--Helsingi liinile Saksamaa-Norra ühisfirma Nordic Jet Line.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.