• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõnesaja dollari eest saab osta ?oti lordi tiitli

  Firma, kes kutsub end Offshoreprofitiks, lubab mõõduka tasu eest hankida kõiksugu lõbuasjandusi, sealhulgas saab 450 dollari eest lorditiitli, Euroopa Liidu passi saab 39 000 dollari eest ning väidetavalt pääseb sellega vabalt väga paljudesse maailma riikidesse. Euroopa Liidu diplomaatiline pass maksab 100 000 dollarit, 160 000 dollari eest aga võib saada aukonsuliks. Odavaimad riigid passide ja konsulistaatuste ostmisel on Aafrikas.
  Eri riikide autojuhilube saab samuti ja loomulikult ilma eksamita -- 3000 dollarit maksab ühe Euroopa Liidu riigi (millise, pole kirjas) juhiluba, ning oodata pole vaja ühte kuudki. Nn rahvusvaheline juhiluba maksab 189 dollarit. 350 dollari eest saab endale ajakirja The American Bulletin pressikaardi; sellist ajakirja aga, vähemalt Internetis, ei eksisteeri.
  Kõikide isikut tõendavate dokumentide ostmisel on võimalik need teha ükskõik milliste andmete põhjal, niisiis nimi dokumendil ei pea olema õige, klient võib selle endale vabalt valida.
  Rahajõmmil on võimalik Offshoreprofiti kaudu hakata näiteks preestriks, ja seda «ainult» 1500 USA dollari eest.
  T?ehhi Vabariigis asuva Krumlovi piirkonna rüütliks saab 1800 ning sama piirkonna paruniks 1200 dollari eest.
  Kui riikides, kus tegutseb seadusandliku võimuna senat, peab rahvas senaatori valima, siis 500 dollari eest pole vaja koguda ligi 3000 allkirja ning siis ootama jääma, kas ikka valitakse või mitte, firma korraldab asja ära mõne päeva jooksul.
  Peale selle pakub ettevõte offshore-firmasid, samuti panku ja fonde paljudes offshore-piirkondades, nagu Panama, Libeeria ning Marshalli saared.
  Offshoreprofit pakub võimalust hakata 800 dollari eest nende teenuste edasimüüjaks. Sealjuures on komisjonitasu päris märkimisväärne -- alates 10 protsendist. Edasimüüja võib pakkuda kõiki teenuseid, mida pakub Offshoreprofit.
  Ühendriikide firma Baird, Co. pakub kollektsionääridele kõikvõimalikke politseimärke, nii endisaegseid kui ka praegu kehtivaid. Saadaval on nii Ühendriikide kui ka endise KGB töötõendite juurde kuuluvad märgid. Hinnad algavad umbes 10 dollarist, vanemad ja uhkemad märgid maksavad 40--50 dollarit.
  Praegu on politseimärkide omamine ja kogumine USAs seaduslik, kuid menetlusse on minemas seaduseelnõu, mis keelab politseinike identifitseerimismärkide omamise täielikult, märke tohiksid seaduse vastuvõtmise korral omada ning kasutada vaid selleks volitatud isikud.
  Baird, Co. koduleheküljel ongi näha üleskutset märgikogujatele -- öelge oma osariigi senaatorile, et see ei hääletaks seaduseelnõu poolt, seaduse jõustumine teeks tuhandetest märgikogujatest kurjategijad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.