Surnud hinged võtavad viimast

17. november 1998, 00:00

Aastat paar on üritatud hakata riigiasutuste palgafondi määrama mitte töökohtade, vaid tegelikult töötavate ametnike arvu järgi, et kaotada n-ö surnud hinged asutustest. Järgmise aasta riigieelarves peaks see nii juba ka olema. Seni võtavad kummitused veel mis võtta annab. Majandusministeeriumi palgafondis on nn vabu vahendeid sedavõrd, et sai ainsana ministeeriumidest asutuse 80. aastapäevaks määrata 66 ametnikule preemiat -- üle kümne aasta töötanutele kuni 8250 krooni, üle viie aasta ametis olnud said kuni pool sellest. Majandusministeerium kaalub tublidele töötajatele preemia määramist ka aasta lõpus. Ilma jäävad vaid need, kes selles asutuses vähem kui pool aastat töötanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing