Abilinnapea Kalev Kallo vajab peeglit

15. detsember 1998, 00:00

Tallinna abilinnapea Kalev Kallo vajab hädasti peeglit. Eile Kuku Raadiole antud intervjuus nimetas ta Tallinna vanalinna sissesõidu- ja parkimiskorralduses valitsevate probleemide põhjustena Maapanga krahhi, Hoiupanga ja Hansapanga ühinemist, halba majanduskonjunktuuri jm.

See sama Kallo asus 1996. aasta jaanuaris juhtima transpordiametit, aasta pärast edutati ta abilinnapeaks, kelle kureerida on transpordiamet. Pea kolm aastat on Kallol olnud aega, et midagi parkimiskorralduses muuta, kuid olulisi saavutusi pole tal selles osas ette näidata. Seega ei ole viga mitte halvas majanduskonjunktuuris, vaid Kallo halvas töös. Siit ka lahendus probleemidele -- Kallo tuleb välja vahetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing