ÄP fototoimetus • 30. november 1999 kell 22:00

Iseliimuvad MDF-plaadid tagavad sileda aluspõranda

MDF-aluspõrand on unikaalne lahtiselt aluspinnale paigaldatav süsteem, mis tagab sileda aluspõranda linoleum-, PVC- ja vaipkatetele.

MDF-aluspõrand koosneb pressitud puitkiudplaatidest, fooliumkihiga alusvahust MDF Foam ja fooliumkleeplindist MDF Alutape. MDF-plaatide vahelised vuugid jäävad nähtamatuks ka aastaid kestva intensiivse kasutamise järel.

Aluspõrand kaetakse MDF-plaatidega kahes kihis, kusjuures ülemise ja alumise kihi vuugid on üksteise suhtes nihutatud. Täpsete mõõtmetega plaadid on ühelt küljelt kaetud liimiga, mis nakkub ainult teise samasuguse liimipinnaga. Liimiga ühendatud plaadikihid kleepuvad omavahel väga tugevasti kokku, moodustades monoliitse ja täiesti sileda aluspinna põrandakatte paigaldamiseks. Põranda ehitusel alusvahtu MDF-Foam kasutades võib aluspinnas olla peeneid pragusid või väikesi ebatasasusi.

Autor: ÄP

Hetkel kuum