Toomas Truuverk • 28. veebruar 2000 kell 10:25

Cardo Remmel saab Rakvere Lihakombinaadi nõukogu liikmeks

28.veebruaril toimunud HK Ruokatalo Oyj juhatuse koosolekul kutsuti tagasi AS-i Rakvere Lihakombinaat nõukogu senised 2 liiget Tiit Kõuhkna ja Toomas Kõuhkna nende vastavasisuliste avalduste põhjal.

5-liikmelise nõukogu asemel valiti 4-liikmeline nõukogu. Senistest nõukogu liikmetest jätkavad tööd Rakvere LK nõukogus Soome kodanikud Simo Palokangas, Jukka Ahonen, Matti Perkonoja. Uue liikmena valiti Rakvere LK nõukogusse Cardo Remmel.

Cardo Remmel on töötanud alates 1989.a. Saku Õlletehase peadirektorina ja alates 1996. aastast sama ettevõtte juhatuse esimehena. Cardo Remmeli volitused Rakvere LK nõukogu liikmena algavad 29. veebruaril.

Praeguse Rakvere LK nõukogu volitused lõpevad käesoleva aasta 31.augustil.

Päevatoimetaja kommentaar:

<i>Äriseadustiku kohaselt on nõukogu liikmete määramine aktsionäride üldkoosoleku pädevuses, kui ettevõtte põhikirjaga ei ole määratud teisiti. Rakvere Lihakombinaadi põhikiri näebki ette, et nõukogu liikmed määrab ja kutsub tagasi ettevõtte vähemalt 51% aktsiate omanik. HK Roakatalo omab Rakvere Lihakombinaadis ligi 80%st osalust ja seega on õigustatud nõukogu liikmeid välja vahetama.<i/>

Hetkel kuum