Inno Tähismaa • 25. september 2000 kell 17:04

EMI ja Columbus alustavad majandusinfosüsteemide seminaridega

Alates oktoobrist 2000 alustavad majandustarkvarafirma Columbus IT Partner ja Eesti Kõrgema Kommertskooli täienduskoolitusfirma EM-International uut majandusinfosüteemidele pühendatud seminaride sarja, teatas projekti esindaja.

Kindla tegevusala infosüsteemidele keskenduvad seminarid on Eestis uudne nähtus, varem korraldatud seminarid ja foorumid on olnud kogu IT valdkonna ühe mütsiga löömine, parimal juhul on suudetud eristada riistvara tarkvarast, ütles Columbus IT Partner Eesti juhatuse esimees Ivo Suursoo.

5. oktoobril toimuv avaseminar 'MIS on lahendus kaubanduslogistikas' pühendub kaubandusettevõtete majandusinfosüsteemidele. Seminaride sarja ametlik <#www-leht=http://MISonLahendus.columbus.ee/>.

Hetkel kuum