• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahanappus pärsib vähihaigete ravimist

  Tallinna haiglate rahapuudus hakkab juba mõjutama eluohtlike haiguste ravimist, sest edasi tuleb lükata ka vähkkasvaja kahtlusega patsientide ravi, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Tallinna 26 raviasutust taotlesid septembris linna haigekassalt lisaraha 80,1 miljonit krooni, kuid haigekassa suutis rahuldada vaid viie raviasutuse taotlused. Eesti Onkoloogiakeskus sai taotletud 2,1 miljonist kroonist ühe miljoni, mis tähendab keskuse jaoks nagu teistelegi haiglatele osa operatsioonide ja raviprotseduuride edasilükkamist.
  Onkoloogiakeskuse peaarst Indrek Oro ütles, et plaanilist ravi saab edasi lükata, kuid samas tähendab vähiravi edasilükkamine kahe kuu võrra haiguse edasi arenemist. 'Ehk saab keskhaigekassast lisaressursse,' lootis peaarst.
  Oro sõnul arutavad onkoloogiakeskuse spetsialistid enne igat operatsiooni, kas lõikus on põhjendatud. 'Kulu toovaid otsuseid oleme püüdnud välistada,' tunnistas Oro, kelle sõnul polnud aasta algul haigekassaga lepingut sõlmides võimalik ette näha patsientide arvu kasvu.
  Tallinna keskhaigla naistekliiniku juhataja Lee Tammemäe nentis, et kliinikus on olukord katastroofiline. Sünnitajate arv on tõusnud ning nende peale kulub rohkem raha kui eelmisel aastal. 'Selle all kannatavad aga günekoloogilised operatsioonid,' lausus Tammemäe. 'Oleme alates teisest poolaastast kokkuhoiure?iimil ning sunnitud operatsioone lükkama järgmisse aastasse. Günekoloogiliste vähkkasvajatega aga ei tohi kaua viivitada.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Nasdaq Tallinn jätkas languskursil
Nasdaq Tallinn langes täna pool protsenti, tirides kaasa ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark.
Nasdaq Tallinn langes täna pool protsenti, tirides kaasa ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Nordea Eesti: vastutustundliku tegutsemise alustalaks on hoolivad töötajad ja kaasav juhtimine
Vastutustundlikkus on Nordea Eesti jaoks ainus viis, kuidas äri teha. Põhjamaise finantsettevõttena tegutsetakse oma klientide teenindamise ja nende unistuste täitmisele kaasaaitamise nimel. Ettevõtte töötajad lähtuvad oma igapäevastes tegevustes sellest, milline on nende mõju seotud inimestele, ümbritsevale kogukonnale ja keskkonnale.
Vastutustundlikkus on Nordea Eesti jaoks ainus viis, kuidas äri teha. Põhjamaise finantsettevõttena tegutsetakse oma klientide teenindamise ja nende unistuste täitmisele kaasaaitamise nimel. Ettevõtte töötajad lähtuvad oma igapäevastes tegevustes sellest, milline on nende mõju seotud inimestele, ümbritsevale kogukonnale ja keskkonnale.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.