• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elektriraudtee läks valitsuse kätte, läheb peagi erastamisele

  Teede- ja sideminister Toivo Jürgenson ning AS Eesti Raudtee juhatuse esimees Parbo Juchnewitsch allkirjastasid täna lepingu, millega Eesti Raudtee annab valitsusele tasuta üle kõik AS Elektriraudtee aktsiad, teatas teede- ja sideministeeriumi esindaja.

  Vastavalt valitsuse otsusele saab Elektriraudtee 100% aktsiate valitsejaks teede- ja sideministeerium.
  'Elektriraudtee on oma olemuselt üks osa Tallinna ühistranspordisüsteemist ühendades pealinna teda ümbritsevate valdadega. Isiklikult arvan, et suhteliselt kiiresti tuleks langetada otsus Elektriraudtee erastamiseks. Mil määral tuleb tulevase erainvestori valikul arvestada suur-Tallinna ühtse rööbastranspordi perspektiividega sõltub ministeeriumi ja linnavalitsuse konsultatsioonidest,' ütles teede- ja sideminister Toivo Jürgenson.
  Elektriraudtee aktsiate üleandmine Eesti Raudteelt valitsusele on seotud ka Eesti Raudtee erastamisprotsessiga. Valitsus otsustas Elektriraudtee AS aktsiad erastamisele mineva vara hulgast välja arvata.
  Tallinnas ja Harjumaal reisijate veoga tegelev Elektriraudtee AS teenindas oma liinidel tänavu 9 kuuga 2,66 miljonit reisijat. Elektriraudtee rongid sõidavad Tallinn - Aegviidu, Tallinn - Paldiski, Tallinn ? Riisipere ja Tallinn - Klooga-Rand liinidel. Ettevõttes töötab 264 inimest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Oleg Gross: "Ei uskunud, et turumajanduse tingimustes sellist asja näen" Kallis elekter võib tuua äride sulgemisi
Suurettevõtja Oleg Grossi sõnul on energia hinnatõus täiesti katastroofiline ning võib päris paljudele ettevõtetele saatuslikuks saada.
Suurettevõtja Oleg Grossi sõnul on energia hinnatõus täiesti katastroofiline ning võib päris paljudele ettevõtetele saatuslikuks saada.
Õiged lahendused jäävad sündimata liiga ettevaatlike tellijate tõttu
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.