• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teede- ja siseministeerium võib kasutada mitut sideoperaatorit

  Teede- ja sideministeeriumi pressiesindaja Aap Tänav ütles täna, et ministeeriumis on arutatud võimalust, et uuest aastast hakatakse ministeeriumis kasutama mitme operaatori teenuseid.

  'Loogiline on sõlmida lepinguid mitme firmaga ja vaadata, kes mida odavamalt pakub, ja kombineerida,' seletas Tänav.
  2001. aasta alguses hakkavad Eesti Telefoni eriõiguste lõppemisega pakkuma telefoniteenuseid mitu firmat, sealhulgas AS Uninet, OÜ Levicom Broadband ehk Tele2 ja kaabellevifirma AS STV. Uninet ja Tele2 pakuvad peale rahvusvaheliste kõnede ka riigisiseseid kõnesid ja kõnesid tavaliselt telefonilt mobiilile.
  Nii Tele2 kui Unineti riigisiseste ja tavatelefonilt-mobiiltelefonile kõned on Eesti Telefoni omadest odavamad, kuid novembri lõpus avalikustatud tariifidest on näha, et olulist hinnalangust veel ei toimu. Kuni kaks korda langesid vaid rahvusvahelised kõnetariifid.
  'Arvan, et praegustes operaatorite pakutavates hindades on veel langemisruumi,' ütles Aap Tänav.
  Kuldar Väärsi avalike suhete osakonnast lisas, et teede- ja sideministeeriumi järgmise aasta telefoniteenuste kulu on orineteeruvalt 600 000-650 000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?