Shell jääb kindlaks mehitatud tanklatele

19. jaanuar 2001, 16:10

Shell Eesti jaemüügijuhi Riina Aamisepa kinnitusel pole neil ühtegi automaatjaama ja lähitulevikus pole nende tekkimist ka ette näha. 'Paljudele inimestele tundub mugavam minna maksma eraldi ja osta ühtlasi vajalikku kaupa,' kommenteeris Aamisepp. Shelli nime all tegutseb üle Eesti 22 tanklat, Shelli kaardiga saab osta 27 tanklas.

Põhiliselt mehitatud tanklad on ka Statoil Eestil, küll on samad omanikud tulnud Baltikumis välja automaatjaamaga 123. Ka Eestis tegutseb juba üks jaam selle kaubamärgi all.

Automaaattanklatele läks täielikult üle Neste Eesti, kes seetõttu saab hoida hinda vähemalt 25 sendi võrra konkurentidest allpool. Üle-Eestiline kaubamärgi Uno X all tegutsev automaattanklate kett on ka Hydro Texacol.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing