Imagot muutnud EMT uuendas kodulehte

ÄP 17. mai 2001, 00:00

http://www.emt.ee

Äsja põhjaliku imagomuutuse läbinud EMT uuendas ka oma kodulehte www.emt.ee.

Silma torkab uus värvilahendus ja link EMT portaalile airport.ee. Viimane võimaldab saata tasuta lühisõnumeid, samuti tellida oma telefonile SMSi teel uudiseid ja suunata e-posti mobiiltelefonile.

Ekraani paremal küljel linkide seas on ka koht lühisõnumi saatmiseks, kuid selle kasutamisel peab vastuvõtjal olema tellitud eraldi kuumaksuga lisateenus. Samas võib tasuta SMSe saata mõne arvutikliki kauguselt airport.ee?st. Tülika korduse asemel võiks tasuta sõnumikeskus olla toodud EMT avalehele.

EMT-le võib veidi ette heita ka lehekülje sisulist lahendust. Nimelt on avalehel eraldi linkide all põhiline info operaatorfirma kohta (teenused, hinnad, uudised jms). Veidi eemal aga EMT tööpakkumised ja koos Sakuga korraldatava Elton Johni kontserdi reklaam. Nende vahele on eksinud link WAP, mis peaks aga kindlasti olema teenuste all või siis eraldi lingina põhiinfo kõrval.

Kodulehel oleva küsitluse tulemuste põhjal arvas veerand 719 vastajast teisipäeva õhtu seisuga, et firma uus logo lepatriinu on sidealast liiga kauge. Sama palju oli ka neid, kes pidasid triinut logona siiski soojaks ja sõbralikuks.

EMT täiesti uus koduleht peaks valmima aasta lõpus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing