Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ameerika aktsiaturgu mõjutas siberi katk

  Ameerika aktsiaturud tegid reedel viimasel kauplemispooltunnil tagasi suure päevasisese languse, mille põhjustas suuresti anthrax?i ehk siberi katku hirm New Yorgis.
  Nõrk jaekaubandusnumber ning kasumihoiatus krediitkaardiväljastajalt Providian Financial Corp olid juba enne siberi katku hirmu aktsiaturgu nõrgestanud.
  Daiwa Securitiesi New Yorgis asuv kaupleja kommenteeris Reutersile asju järgnevalt: ?See on kombinatsioon maailmas toimuvatest asjadest ? Afganistan, anthrax?i-hirm, kartus, et FBI teatab, et me peame olema valmis uueks terrorirünnakuks.?
  Tehnoloogiaaktsiad langesid halbade uudiste tõttu 3 protsendi võrra, kuid nagu imeväel tõusid viimasel kauplemispooltunnil kergelt plussi. Nasdaq lõpetas kauplemispäeva 0,11 protsendi võrra plussis 1703,40 punktil. Teised peamised indeksid lõpetasid miinuses. Dow Jonesi tööstuslik keskmine langes 0,7 protsendi võrra 9344,16 punktile ja S&P 500 indeks 0,53 protsendi võrra 1091,65 punktile.
  Neljapäeval teatas Juniper Networks oodatust parematest majandustulemustest. Neljapäeval tõusis aktsia 11 võrra 16,64 dollarile. Reedel jätkas aktsia hind tõusu, kerkides 26,6 protsendi võrra 21,06 dollarile. Vahel rõõmustab investoreid ka kahjum, eriti kui see ei tule nii suur kui kardetud, näitas Juniper Networks.
  Biotehnoloogiafirma Cepheid aktsia tõusis 42,2 võrra 7,78 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.