Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Klienditsooni kujundust tasub paari aasta tagant uuendada

  Täpset retsepti, kui tihti võiks muuta büroo sisekujundust, on raske anda, kuid klientidega suhtlemise alad võiks iga 2?3 aasta täielikult uuendada.
  Heaks indikaatoriks on ka asutuse töötajad ? kui neil on tekkinud ebamäärane rahulolematus, võib põhjus olla kulunud ja moraalselt väsinud ümbruses. Luitunud ja moestläinud ruumid tööindu ei suurenda. Oma töötajatest hooliv firma saab ruumide värskendamisega inimesi täiendavalt motiveerida.
  Mõnikord võib tuttavatelt küsida, mis mulje teie büroo jätab. Kõrvaltvaatajale paistab olukord tihti täpsemini kui endale.
  Sisekujunduse põhjalik muutmine eeldab kahtlemata ressursse, mida liiga sageli eraldada pole võimalik. Kui mööblit soetades on kõiki vajadusi arvestatud ning kvaliteedile järeleandmisi ei tehta, peavad lauad-toolid vastu 5, 10 ja enam aastat. Seina- ja põrandakattematerjali vahetuse võiks planeerida varasemaks.
  Kiirelt arenevates firmades muutub koosseis ja ruumide suurus, see sunnib ka tihemini kujundust muutma. Kui mööbel on hangitud muutmisvajadusi arvestades ? ratastel, kergesti ümberpaigutatav, igast küljest vaadeldav ? siis tekib juba töölaudu ümber grupeerides uus kujundus. Kui aga aastaid seina ääres seisnud kappi nihutades paistab pleekimata värv, tuleb enne mööbli ringipaigutamist remont ette võtta.
  Klientidega suhtlemise alad tuleb sagedamini kriitilise pilguga üle vaadata. Seda tsooni võiks 2?3 aasta tagant ka täielikult muuta.
  Autor: Mari Efros
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Raha kaasamine on maailma turgudel langenud veerandi võrra
Raha kaasamine aktsiaemissioonide, võlakirjade ja laenude abil on maailma finantsturgudel kukkunud 25%, jõudes tagasi 2019. aasta tasemele.
Raha kaasamine aktsiaemissioonide, võlakirjade ja laenude abil on maailma finantsturgudel kukkunud 25%, jõudes tagasi 2019. aasta tasemele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.