Kadi Heinsalu • 23. november 2001 kell 13:55

Eesti Telefon toetab Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuse ja magistriõpinguid

Eesti Telefon toetab ühte Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tehnika- või majaduseriala bakalaureuse ja kahe infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni eriala magistriõpinguid nimelise stipendiumiga, teatas ettevõte.

Stipendiumide lepingu allkirjastas Eesti Telefoni juhatuse esimees Valdo Kalm TTÜ Infotehnoloogia teaduskonna dekaani Rein Jürgensoni ja TTÜ Arengufondi juhataja Mare Aruga.

Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilaste õpinguid rahastatakse kokku 55 000 krooniga, millest Eesti Telefoni bakalaureuse stipendiumi suurus on 15 000 krooni ja 2 magistri stipendiumit a 20 000 krooni.

Eesti Telefoni nimeliste stipendiumite eesmärgiks on toetada Eesti tuleviku inseneride ja majandusteadlaste arengut ning seista hea asjatundajate järelkasvu eest telekommunikatsiooni valdkonnas.

Eesti Telefoni kolme stipendiumit saab taotleda 2002.aasta sügisel. Täpsem info stipendiumide taotlemsie kohta Tallinna Tehnikaülikooli koduleheküljelt <#siit=http://www.ttu.ee/oppetegevus/stipid/stipid.html>.

Lisaks Tallinna Tehnikaülikoolile on Eesti Telefon asutanud Tartu Kultuurkapitali Sihtasutuse 100 000 krooni suuruse stipendiumifondi, millest toetatakse 20-l järjestikusel aastal üht Tartu Ülikooli infotehnoloogia valdkonna üliõpilast 5000 krooni suuruse stipendiumiga, ning kolme esmakursuslase õpinguid Infotehnoloogia Kolledzis a 28 000 krooni suuruste stipendiumidega. Täpsem info stipendiumide taotlemise kohta Tartu Kultuurkapitali <#siit=http://www.tartu.ee/kohalik_voim/sihtasutused/tkkn/eesti_telefoni_sihtkapital.htm> ja Infotehnoloogia Kolledzhi koduleheküljelt <#siit=http://www.itcollege.ee/oppimine/stipendiumid.php>.

Hetkel kuum