Viktoria Korpan • 10. detsember 2001 kell 11:41

Nissan toetab üliõpilasi 25 000 krooniga

Täna annab Nissan Balti AS üle kahele Tallinna Tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna üliõpilasele stipendiumid, millest 15 000 krooni läheb magistriõppe üliõpilasele Priit Leomarile ja 10 000 krooni bakalaureuseõppe üliõpilasele Aivar Kuldsaarele.

Stipendiumid annavad üle Nissan Balti ASi president Leho Siimsen ja TTÜ mehaanikateaduskonna dekaan Jüri Papstel. Nissan Balti ASi ja Tallinna Tehnikaülikooli vahel on sõlmitud koostööleping, mille abil soovib Nissan toetada akadeemilise haridusega mehaanikainseneride järelkasvu Eestis.

TTÜ mehaanikateaduskonna tudengitele langes Nissani valik seetõttu, et enamik Nissan Balti ASi töötajatest on just TTÜs hariduse saanud ning nii autod kui autoäri on tihedalt seotud mehaanika ja inseneri kutsega. Tulevikus on ettevõttel kavas toetada ka tehnilist kõrgharidust.

Hetkel kuum