Andres Kärssin • 9. detsember 2003 kell 15:46

Teadus- ja Arengunõukogu tahab kiiresti käivitada riikliku riskikapitaliprogrammi

Teadus- ja Arendusnõukogu (TAN) liikmed tahavad kiirelt käivitada riikliku riskikapitali programmi, tulemusi oodatakse 2004. aasta teises pooles.

Valitsuse pressibüroo teatel peab peaminister Juham Parts riskikapitali programmi käivitamist tulevalaastal riiklikult tähtsaks küsimuseks. Partsi sõnul on kõrge konkurentsivõimega majanduse arenguks riskikapitali turu arengutase üks olulisi tegureid ja Eesti konkurentsivõime tõstmine on valitsuse peamine eesmärk.

TAN tegi tänasel istungil ettepaneku majandus- ja kommunikatsiooniministrile valmistada ette ja tuua programmi käivitamise otsuse projekt valitsusse hiljemalt 2004. aasta jaanuari jooksul. Samuti tehti ettepanek valitsuse konkurentsivõimekomisjonile läbi töötada 2004. aasta esimeses pooles programmi käivitamise tegevusplaan kaasates selleks äriringkondi ja sotsiaalseid partnereid.

Järgmine TANi koosolek on 2004. aasta jaanuari teises pooles.

Hetkel kuum