Projektijuhtimise kursus õpetab projekti kirjutama ja juhtima

ÄP 30. jaanuar 2004, 00:00

?Diplomaatide Kooli kursus on mõeldud eelkõige inimestele, kes on oma ettevõttes puutunud kokku ELi projektide kirjutamisega,? ütles Diplomaatide Kooli direktor Ekke Nõmm.

Kursus koosneb seitsmepäevasest tsüklist ja kestab poolteist kuud. Kursustel on suur rõhk kodutööl ja praktikas tekkivate probleemide arutamisel. ?Hea oleks, kui osalejal endal oleks projekti toorik, mille kallal töötada,? märkis Nõmm.

Kuna huvi koolituse vastu osutus väga suureks, siis on esimene koolituskursus juba välja müüdud ning praegu saab veel registreeruda veebruari keskpaigas algavale kursusele. Ühel kursusel osaleb 24 inimest.

Koolituskursus maksab 10 000 krooni, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus katab sellest poole, kui tegemist on väikese või keskmise suurusega ettevõtte või füüsilisest isikust ettevõtjaga. Koolitustoetust ei anta ettevõtetele, kelle tegevusalaks on põllumajandussaaduste tootmine, transportteenuste osutamine, kalapüük või kalakasvatus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing