Ülo Toomsalu • 23. märts 2004 kell 6:02

EPL: Intel otsib Eestist noori spetsialiste

Mikrokiipide tootja Intel Corporation otsib Eestist ning mõnest lähiriigist noori spetsialiste tööle Venemaale ? Moskvasse või Ni?ni Novgorodi.

Firma vajab arvutiinsenere, tehnikuid, programmeerijaid, analüütikuid, turundusspetsialiste, suhtekorraldajaid, finantsjuhte, müügitöölisi jpt. Vaja on diplomit ning vene ja inglise keele oskust, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Inteli pakkumised on peamiselt suunatud venelastele, kes elavad väljaspool Venemaad, kuid kes läheks hea meelega Venemaale tagasi,? ütles firmaga juba aastaid töövahendusel koostööd tegeva CV Online Groupi Kesk-Euroopa ja Balti müügikonsultant Emma Plumtree. Firma otsib töötajaid lisaks Eestile ka Venemaalt, Lätist, Leedust, Poolast, Ungarist ja T?hhist.

Tööpakkumised on tema sõnul suunatud 20?29aastastele noortele spetsialistidele.

Inteli Ni?i Novgordi esinduse personalijuhi Dmitri Klipatski sõnul otsitakse tööle peamiselt venelasi, Venemaa on tema sõnul firma töökuulutusi täis. Uued töötajad hakkavad tööle Moskva müügi- ja turundusüksuses ning Ni?i Novgorodi teadus- ja arenduskeskuses.

Hetkel kuum