Copterline avas Sokos Hotel Virus müügipunkti

06. aprill 2004, 11:23

Tallinna ja Helsingi vahel kopterilende korraldav Copterline Estonia OÜ avas aprilli alguses müügiesinduse Sokos Hotel Viru fuajees.

Müügipunkt on avatud kõikidel päevadel nädalas kell 10-20. Ülejäänud ajal töötab CopterlineŽi müügipunkt Virus iseteeninduse põhimõttel. 'Soovijad saavad müügipunkti arvutist meie kodulehekülje kaudu ise endale kohti broneerida,' selgitas CopterlineŽi müügijuht Riin Simo.

Müügipunkti avamist Sokos Hotel Virus põhjendas Riin Simo sooviga klientidele senisest lähemale tulla. 'Seni müüsime pileteid läbiedasimüüjate, reisibüroode ja online broneerimissüsteemi. Tänu uuele müügipunktile linna südames loodame juurde võita nii mõnegi kliendi,' lisas ta.

Sokos Hotel Viru esindaja, müügi- ja turundusdirektor Annely Hendriksoni sõnul sobib CopterlineŽi esindus hotelli fuajees hästi kokku hotelli eesmärgiga olla mitte ainult majutusteenuse müüja. 'Tahame klientide elu mugavamaks teha. Iga hea võimalus selleks on teretulnud,' lausus ta.

Sokos Hotel Viru kuulub alates eelmise aasta septembrist Sokos Hotels hotelliketti. Baltimaade suurimat hotelli opereerib Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) hotellindusega tegelev tütarfirma Sokotel.

Copterline korraldab lende Tallinna ja Helsingi vahel alates aastast 2000, mullu kasutas ettevõtte teenuseid 70 000 reisijat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing