Ülevaade tänastest ajalehtedest

01. juuni 2004, 09:00

Eesti Päevaleht:

Riigikogu põhiseaduskomisjon analüüsis ministeeriumide ja teiste riigiametite seaduskuulekust eelmise aasta palganumbrite avalikustamisel interneti kodulehekülgedel ning selgus, et ligi pool ametiasutustest ei avalda töötajate palku.

Riigikontrolör Mihkel Oviiri hinnangul raiskab riigikantselei erakondade populaarsusreitinguid tellides rahva raha, minnes samal ajal vastuollu ka hea valitsemistavaga.

Pärnumaal Sauga valla tehnopargis asuva Lasertool OÜ Rootsi emafirma Lasertool AB plaanib poole oma tootmisest Eestisse kolida. Sellega kolmekordistatakse Pärnumaal Scania ja Volvo veoautode ja busside varuosade tootmist.

Kohalikud värvitootjad ootavad Venemaa suunalt suurt müügikasvu, prognooside kohaselt oodatakse idaturult kuni mitmekordset müüginumbrite suurenemist.

Postimees:

Kuritegude ennetamise nõukogu juhtiv justiitsminister Ken-Marti Vaher annab linnadele 24 tundi aega, et need laseksid isehakanud kunstnike grafitid ja roppused majaseintelt maha nühkida.

Täna arutab euroliidu tööhõive, sotsiaalpoliitika, tervishoiu ja tarbijakaitse nõukogu inimeste võrdse kohtlemise direktiivi, mille kehtestamine toob muu hulgas meestele ja naistele ühtsed kindlustustariifid.

Väikesed söögikohad maal ja turismitaludes vajaksid suurtega võrreldes leebemaid hügieenireegleid, sest vastasel juhul ähvardab Hotellide ja Restorani Liidu (EHRL) hinnangul maapiirkondi turismi väljasuremine.

Ehkki Riigikogu keskfraktsioon otsustab majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atoneni vastu umbusalduse algatamise homme, pole sel enam kaalu.

SL Õhtuleht:

Eile hommikul sai 248 Viisnurga töötajat kätte koondamisteate, sest firma plaanib kahjumit tootva osakonna ajavahemikus 31.08-31.10 lõplikult sulgeda. Viisnurga spordikaupade divisjoni sulgemine jätab tööta lausa perekondi.

Pärnu Postimees:

Pärnus elav Andres Adamson, kes telefonifirmaga lepingut sõlmides oma koduse telefoninumbri salastas, oli väga üllatunud, kui Reformierakonna eurovalimiste kampaania huvides tegutsenud küsitleja ikkagi talle koju helistas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing